Tende raamdecoratie

Maak hier uw
afspraak met uw
tende expert.

blog
 • 2019

EEN KNAPPE TENDE® REALISATIE IN DE KIJKER


Bij tende zijn we fier op de projecten die we met veel vakmanschap en deskundigheid neerzetten. Het ene project al wat groter en complexer dan het andere. Of het nu een strakke, moderne of juist een landelijke woning is, tende probeert steeds te verwezenlijken wat de klant voor ogen heeft.

blog
 • 2019

DE JUISTE STOFFEN VERBETEREN DE AKOESTIEK


In elke ruimte – thuis, op kantoor, op school, een openbare ruimte – is het binnenmilieu zeer bepalend voor ons comfortgevoel. Hoe we ons er voelen hangt af van vele factoren: temperatuur, luchtvochtigheid, zuurstof, licht, geur en kleur, maar ook van geluid. Door het kiezen van de juiste stoffen verbeteren we de akoestiek en dus het leef- en werkcomfort, steeds afgestemd op de functie van een ruimte.

blog
 • 2019

THINGS TO KNOW: hoe onderhoud je je horizontale lamellen


Erg veel mensen kiezen voor horizontale lamellen in plaats van gordijnen. Met dit flexibel systeem beheers je immers licht en schaduw : 2 in 1 dus. Je kiest ook volledig het design: materiaal, kleur, breedte, textuur en afwerking.

blog
 • 2019

Ook bij raamdecoratie is AUTOMATISATIE handig


In een handomdraai zoals jij het wenst

Wie heeft nog de tijd gekend van de TV met keuzeknoppen? Of van rolluiken die op en neer werden gelaten met een draaistang? Vandaag de dag is automatisatie niet meer weg te denken. Ook niet in ons dagdagelijks leven.

Dus bedienen we ook onze gordijnen steeds meer vanop afstand. Door middel van afstandsbediening, domotica of gewoon via onze smartphone laten we deze open en dicht gaan.

blog
 • 2019

ALS INTERIEUR EN UITSTRALING SAMENSMELTEN MET JE PERSOONLIJKE KLEUREN


Op mijn weg naar zelfontwikkeling kwam ik Veerle Raemdonck tegen. Bij het nemen van verschillende kruispunten raakten we elkaar vaak en ontdekten dat ook onze professionele expertise elkaar kon versterken. Passie en beroepsfierheid, ont-zorgen en dienstbaarheid zijn mijn dagelijkse drijfveer. Een interieur samenstellen op uw maat maar net buiten de comfortzone is mijn sport. Hoe we in samenwerking met Imago-Expert Veerle Raemdonck daar nog een stap verder in gaan lees je verder.


blog
 • 2019

GLARE & HEAT COLLECTIE: creëer de ideale sfeer voor thuiswerk


Wordt thuiswerken de nieuwe standaard….? In deze vreemde tijden werken veel mensen van thuis uit in plaats van pendelen naar kantoor. Dit biedt zijn voordelen. Maar hebben we de ideale werkplek met de juiste licht- en temperatuurkwaliteit?
Dit resulteert in nieuwe uitdagingen : hoe creëer je de juiste werksfeer binnen de gezellige ‘thuissfeer’?
Verschillende factoren spelen daarbij een rol .

blog
 • 2019

GOOD TO KNOW : hoe onderhoud je je horizontale lamellen


Erg veel mensen kiezen voor horizontale lamellen in plaats van gordijnen. Met dit flexibel systeem beheers je immers licht en schaduw : 2 in 1 dus. Je kiest ook volledig het design: materiaal, kleur, breedte, textuur en afwerking.

Elegantie en multifuntionaliteit ten top dus.
De houten lamellen bestaan al een hele tijd maar zijn sinds een aantal jaren helemaal hot & trendy. De matte uitstraling die bamboe lamellen hebben, geeft net dat tikkeltje meer. Houten lamellen zijn vaak vernist of gelakt en vallen daardoor iets meer op. PVC is een ‘stabieler’ alternatief voor hout, maar wordt weinig gekozen.

Aluminium is vaak interessant omwille van de compactheid, het lichte gewicht en het feit dat ze goed tegen vocht kunnen. Daarbovenop is het strakke design ideaal voor toepassing in moderne interieurs.

Maar hoe onderhoud je best je lamellen? Want het enige minpuntje aan dit systeem is dat het stof er sneller op blijft liggen…

blog
 • 2019

Tende adviseert: tips per productgroep voor een degelijk en veilig onderhoud


Elk type raamdecoratie vergt een aangepast onderhoud. In deze infographic geven we je enkele belangrijke vuistregels mee voor een degelijk en veilig onderhoud.

blog
 • 2019

PATIO - Elegantie gemaakt van PET


De handgeweven tapijten voor thuis, binnen en buiten van de JAB PATIO-collectie Een combinatie van moderne luxe en comfort met recycling en duurzaamheid.

blog
 • 2019

Dé milieuvriendelijke rolgordijnen


Er komt elke dag heel wat plastiek troep in de oceaan terecht dat echt overal vandaan komt. Denk bijvoorbeeld maar aan ballonnen die je oplaat op een feestje. Deze komen ...

blog
 • 2019

Oogverblindende raamdecoratie op maat


De warmte liever buiten houden? Onze raamdecoratie volgt het tempo van het licht. De lichtinval mag even op adem komen om dan optimaal weerkaatst te worden. Wij hebben alvast dé oplossing voor ...