Maak hier uw
afspraak met uw
tende expert.

Tende raamdecoratie

Projecten

De schoonheid van een tende® gordijnconcept schuilt in het idee erachter.


tende® Oudenaarde


Een authentiek dorpsschooltje kreeg een strakke renovatie met behoud van de karakteristieke façade.  Om de passage voor de ramen en de hoogte daarvan nog extra kracht bij te zetten zonder het zwaar te maken,adviseerden wij luchtige linnen overgordijnen. Dit wars op het basisidee van de architect om strakke rolgordijnen te plaatsen. 

Een bijzonder goed glijdende  gordijnrail voor grote oppervlakten  werd ingewerkt in een massieve houten balk. Een goede coördinatie tussen architect, timmerman en onszelf hebben dit tot een mooi warm eindresultaat gebracht.

tende® Oudenaarde
 

Landelijk gelegen doch strakke nieuwbouwwoning met hoge ruimten met als opdracht warme ietwat zwaardere aankleding. Een knipoog naar de interieurs van de jaren ’80 met hedendaagse normen.

De grote raampartijen  zowel in breedte als hoogte, kregen klassieke overgordijnen in warme koperkleur passend met het hout.  Door de volumes was dit het element om voldoende warmte en gezelligheid in de woning te bekomen. 

Alle overgordijnen functioneren elektrisch. Op ons advies werd de juiste bedrading en positie van de elektriciteit voorzien.

Een opdracht waar we niet weinig trots op zijn.  Dankzij de goede verstandhouding en het vertrouwen van de klant in onze expertise hebben we hier het verschil kunnen en mogen maken

tende® Poperinge 
 

Oprichter van Extremis Dirk Wynants bouwde een oude boerderij om tot een prachtige, moderne woning. Oorspronkelijke elementen en nieuwe elementen gaan hand in hand.
Voor de aankleding van de zwevende kubussen en het ontwerpbureau en ook de Extremis HQ in Proven werden voorzien van raamdecoratie van tende

tende® Altex
 

 

 

 

 

 

Ga voor onze nieuwsbrief!

Wil je up-to-date blijven?