Tende raamdecoratie

Maak hier uw
afspraak met uw
tende expert.

Oogverblindende raamdecoratie op maat


De warmte liever buiten houden? Onze raamdecoratie volgt het tempo van het licht. De lichtinval mag even op adem komen om dan optimaal weerkaatst te worden. Wij hebben alvast dé oplossing voor ...

  • blog
Tende Group Blog

Oogverblindende raamdecoratie op maat


De warmte liever buiten houden?

Onze raamdecoratie volgt het tempo van het licht. De lichtinval mag even op adem komen om dan optimaal weerkaatst te worden.

Wij hebben alvast dé oplossing voor de ideale temperatuur in huis. Onze ‘gemetalliseerdegordijnen’ zijn perfect zonwerend en warmteisolerend. Een flinterdun laagje metaal in onze stoffen zorgt voor een hoge terugkaatsing van warmte- en lichtstraling.

Het goede nieuws is dat het metalliseren van textiel op verschillende soorten doeken kan. Van transparant tot volledig verduisterend. Op maat van elk interieur en in lijn met de persoonlijkheid van de bewoners. Op de koop toe blokkeert het metaal het diffuse licht en behouden we zo het zicht op de buitenwereld.

Luxueuze raamdecoratie op maat van elk interieur.

tende® creëert raamdecoratie op maat van elk interieur.

De keuze aan stoffen, stijlen en systemen is zeer groot. Van minimalistisch naar landelijk en rustiek, steeds de laatste trends en nieuwigheden. Leef- en werkruimten worden uniek ingericht met onze mooie en duurzame materialen uit onze eigen naaiateliers.

tende® wil mensen naar een andere werkelijkheid trekken, die van zichzelf! Want raamdecoratie die persoonlijkheid én gevoel uitdrukt, leeft. En dan zijn enkele accentverschuivingen voldoende om jaarlijks - rond het gordijn - een nieuw interieur te maken.