Tende raamdecoratie

Maak hier uw
afspraak met uw
tende expert.

Interieur

Het ideale interieur is een mix van huiselijkheid, gezelligheid, persoonlijkheid, functionaliteit en waarom niet een vleugje luxe.

Wanneer we niet enkel 1 materiaal integreren, maar een boeiende mix van materialen, kleuren en/ of texturen, spreken we over een interieur. Deze evenwichtsoefening maken we graag samen rekening houdend met uw persoonlijkheid.


Op zoek naar extra warmte en gezelligheid in uw woning ? Vast tapijt of karpet?

Niets zo fijn als blootvoets stappen op een tapijt: lekker knus zacht of een tikkeltje ruwer bij geweven versies. Het is sowieso hèt accessoire dat uw interieur afwerkt en zelfs extra pimpt. Een bijkomend voordeel :  tapijt verbetert ook de akoestiek in uw woning en kan het een kunstzinnig karakter geven.

Merken zoals o.a. Kvadrat, Jab en Jacaranda ontwerpen tapijten met oog voor ethiek en milieu, altijd op maat. Kies je voor een tijdloze uni of een echte blikvanger, onze adviseurs helpen u graag bij de keuze van het perfecte tapijt voor uw interieur èn exterieur!

Bij tende® vindt u een ruim assortiment behang. Zorgvuldig geselecteerde merken, collecties met effen of creatieve motieven die perfect matchen met uw raamdecoratie. Muurbekleding is perfect als een accent of extra sfeermaker in uw woning. De meeste collecties zijn makkelijk te plaatsen door u als klant. Voor exclusiever behang, kan u steeds beroep doen op onze vakmannen voor een perfecte plaatsing.

WELK INTERIEUR DOET JOU THUIS VOELEN?

Een interieur is pas helemaal af met de juiste accessoires. Een passend tafellinnen, perfecte kussens…. Bij tende® kan u terecht voor beiden, op maat volgens uw wensen en afgestemd op uw interieur.

Een stoel of sofa met een verhaal, een familiestuk dat je koestert maar niet in de bestaande stoffering? tende® adviseert u bij de keuze van een nieuwe stof, met duurzame en slijtbestendige materialen.  Met de juiste stoffering bezorgen we uw lievelingsstuk een tweede leven. Een verstandige keuze!

ambacht creativiteit innovatie

Tijd voor nieuwe raamdecoratie ? Vaak is ook dan  het ideale moment om schilderwerken te betrekken in het totaal ontwerp.  Wanneer u beide samen aanpakt, kan er voor een perfecte match gezorgd worden. Laat u bijstaan door onze experten en durf kiezen voor gewaagde combinaties. Kleuren, texturen, materialen.   De uitwerking daarvan wordt uitvoerig besproken.

Realisaties #interieur

Ga voor onze nieuwsbrief!

Wil je up-to-date blijven?