tende Pro

tende Pro

tende® professionals, allen met ruime ervaring in interieur en bouw, ontwikkelden samen een gestructureerde aanpak voor de professionals uit de sector.

Zij weten precies wat nodig is om de raamdecoratie van een woning op een perfecte manier te realiseren. Van in de planfase tot en met de deskundige plaatsing. Omdat meedenken vaak de sleutel is voor een feilloos resultaat.

Samen met u bestuderen we elk project, geven we praktische adviezen en zoeken we samen naar de beste oplossing om de dromen van de klant waar te maken. 

De tende Pro troeven

Een stabiele organisatie

Elke tende® Pro professional is al vele jaren actief in zijn vakgebied en beheerst al jaren de kunst van raamdecoratie tot in de details. Zowel technisch als qua materialen en stoffen.

Betrouwbaar

Een woord is een woord, een afspraak een afspraak. Wij houden op elk moment de vinger aan de pols en zorgen voor orde in de wanorde.

Gestructureerd

Voor elk project vallen wij terug op onze strakke, gestructureerde aanpak waarbij wij u en uw klant systematisch informeren over de verschillende stappen in het realisatieproces.

Technisch onderlegd

Complexe of erg grote ramen? Een speciale vorm? We bekijken het in detail en zorgen voor passend technisch advies.

Sterk in innovatie

Wij zoeken voortdurend naar verbetering in efficiëntie, comfort en duurzaamheid. Het tende® XXL rolgordijn is een 100% eigen ontwikkeling.

100% Belgisch

Alle ideeën, concepten, mensen en producten zijn 100% van Belgische makelij!

Passend advies

Raamdecoratie maakt de woning helemaal af en is het sluitstuk van de dromen van de klant. Empathisch luisteren en passend adviseren is onze kerntaak.

Vakkundig maatwerk in eigen naaiatelier

Wij maken zelf en op maat. Onze naaisters besteden de nodige tijd en zorg aan de stoffen. Onze ambachtskunst is uw garantie op een kwalitatief hoogstaand eindresultaat.

Wij plaatsen steeds zelf

Onze ervaren en vakkundige plaatsers komen zelf installeren. Daarvoor nemen ze de nodige tijd. Met aandacht voor perfectie.

Afspraak is afspraak

Wij adviseren, informeren en begeleiden van a tot z. Doen wat we zeggen. Wij communiceren steeds pro-actief, telkens wanneer nodig.

7 showrooms in Vlaanderen en Brussel

Er is een tende® showroom in elke regio. U bent er steeds welkom. Voor advies of om samen met uw klant de passende raamdecoratie te kiezen.

Kennismakingsfolder [pdf]

tende Aalst   |   tende Oudenaarde     tende Wemmel 
tende Moorslede   |   tende Poperinge
tende Deinze   |   tende Nieuwerkerken