Tende raamdecoratie

Maak hier uw
afspraak met uw
tende expert.

Rolgordijnen: De perfecte combinatie van functionaliteit en stijl


In moderne architectuur zie je vaak grote raampartijen die veel natuurlijk licht binnen laten. Dit zorgt voor een open gevoel en veel daglicht, maar ook voor uitdagingen. Zonnige dagen zorgen vaak voor hinderlijke reflectie op schermen en een temperatuur die snel stijgt. Rolgordijnen zijn dan de ideale oplossing om op een stijlvolle én praktische manier voor optimaal woon- en werkcomfort te zorgen.

  • blog
Tende Group website Blog

© Kvadrat Shades

ROLGORDIJNEN

DE PERFECTE COMBINATIE VAN FUNCTIONALITEIT EN STIJL


In moderne architectuur zie je vaak grote raampartijen die veel natuurlijk licht binnen laten. Dit zorgt voor een open gevoel en veel daglicht, maar ook voor uitdagingen. Zonnige dagen zorgen vaak voor hinderlijke reflectie op schermen en een temperatuur die snel stijgt.
Rolgordijnen zijn dan de ideale oplossing om op een stijlvolle én praktische manier voor optimaal woon- en werkcomfort te zorgen.

tende® stelt je graag de nieuwe serie Kvadrat rolgordijnen voor. Ze zijn ontworpen door Ronan & Erwan Bourollec en ontwikkeld met duurzame en kwalitatieve materialen. Onze experts adviseren je graag bij de keuze van het juiste model en de stofkeuze die aansluit bij jouw interieur en visie.

Rolgordijn met minimale steun: een industriële look

Als je op zoekt bent naar een rolgordijn met een industriële look dan is deze serie rolgordijnen de beste keuze.
De innovatieve steun uit één stuk gevouwen staal zorgt voor een modern en minimalistisch design.
Bovendien is het doek makkelijk te vervangen zonder dat je de steunen moet demonteren.

© Kvadrat Shades

© Kvadrat Shades

Rolgordijn met halfopen cassette: stijl en duurzaamheid

Deze serie met halfopen cassette is gemaakt van materialen van topkwaliteit en beschermt de doekrol zonder deze volledig te bedekken. Het innovatief design minimaliseert de lichtspleet aan de bovenkant van de cassette en de montage kunnen we bovendien uitvoeren zonder zichtbare schroeven.

© Kvadrat Shades

© Kvadrat Shades

© Kvadrat Shades

© Kvadrat Shades

Rolgordijn met gesloten cassette: volledige bescherming van het doek

Dit is de meest geavanceerde optie, waarbij het doek en de onderlat volledig verdwijnen wanneer het rolgordijn opgerold is. Ideaal voor wie maximale bescherming én een strakke afwerking wil.
Net als de halfopen versie, kan ook deze cassette zowel aan muren als tegen plafonds gemonteerd worden en biedt ze bijna volledige eliminatie van de lichtspleet aan de bovenkant.

© Kvadrat Shades

© Kvadrat Shades

Creatieve vrijheid

Welk rolgordijn je ook verkiest, onze oplossingen geven je absolute vrijheid aangezien wij steeds voor maatwerk gaan. Onze tende®-experts adviseren je graag op technisch vlak maar verrassen je ook steeds met originele textielkeuzes die jouw interieur naar een niveau hoger tillen.

Wist je dat je ook voor gemetalliseerd textiel kan kiezen? Dit textiel zorgt voor optimale hittereductie en vermindert de weerspiegeling in schermen. Daarnaast zijn er ook vele opties op vlak van texturen, transparantieniveaus en kleurkeuzes

Maak een afspraak

Laat je inspireren in één van onze tende®-showrooms, we maken je graag wegwijs in de wereld van rolgordijnen.

tende® Aalst: Kanunnik Colinetplein 3 - 9300 Aalst

tende® Nieuwerkerken: Schoolstraat 1 - 9320 Nieuwerkerken

tende® Poperinge: Ieperstraat 2 - 8970 Poperinge

tende® Deinze: Markt 137 - 9800 Deinze

tende® Ramsel: Gustaaf Vandenheuvelstraat 157 - 2230 Ramsel

tende® Oudenaarde: Bergstraat 71 - 9700 Oudenaarde

tende® Wemmel: Steenweg op Merchtem 84 - 1780 Wemmel