Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Showrooms

Oplossingen

 • + - Kan ik bij tende terecht voor maatwerk-oplossingen?

  Tende-adviseurs zijn er voor u en helpen u graag met het zoeken naar datgene wat bij u past, zowel op vlak van stijl als op technisch vlak. Alle tende-adviseurs hebben een uitstekende technische kennis en zorgen steeds voor het best passende advies.

  Wij maken alles zelf en op maat. Onze naaisters besteden de nodige tijd en zorg aan uw materialen. Onze ambachtskunst in maatwerk is uw garantie voor een kwalitatief en hoogstaand eindresultaat.

  De plaatsing van uw raamdecoratie doen we altijd in eigen beheer en gebeurt door vakkundige en technisch bedreven medewerkers. Dit biedt ons de kans om flexibel te plannen en laat toe snel te reageren bij een vraag naar dringende interventie.

  Uniek is tet tende® XXL rolgordijn. Een exclusief en Belgisch product, dat aangewend wordt in zowel particuliere woningen als bedrijven. Het is verkrijgbaar tot 6 meter breed en 3 meter hoog (of omgekeerd). Of indien nodig nog breder dankzij een speciale steun die het mogelijk maakt meerdere rolgordijnen naast elkaar te hangen.

  Wil u advies over uw interieur? Maak een afspraak.

  Meer weten over onze naaiateliers en plaatsers? Klik hier.

 • + - Wat is de werkwijze van tende?

  Tende-adviseurs nemen graag de tijd voor hun klanten. Alleen zo leren we je dromen en wensen kennen en kunnen we je begeleiden bij de inrichting van jouw leefomgeving. Daarom werken we graag op afspraak.

  Hoe gaan we te werk:

  • U geeft uw gegevens in op het formulier op deze pagina én kiest een showroom
  • U wordt telefonisch gecontacteerd door een adviseur uit de gekozen showroom
  • De adviseur informeert u over de aanpak
  • U bepaalt samen het geschikte moment voor een afspraak en spreekt af bij u thuis of in de showroom
  • U ontvangt een schriftelijke bevestiging van deze afspraak

  Het maken van een afspraak bij u thuis is voor ons geen vrijblijvendheid. Wij engageren ons graag om de tijd te nemen om, samen met u, onze kennis, ervaring en inspiratie optimaal af te stemmen met uw wensen, dromen, leefstijl en interieur.
  De vergoeding voor dit advies-aan-huis bedraagt € 120. Wanneer u overtuigd bent van onze troeven en een bestelling plaatst (€ 500 of meer) brengen wij dit bedrag volledig in mindering.

  Maak een afspraak.

  Lees meer over onze aanpak.