Trends najaar 2019 - Designers Guild in de kijker

designers guild(2)
Trends najaar 2019 - Designers Guild in de kijker Geschreven op 20 augustus 2019 in blog

LE POÈME DE FLEURS – AUTUMN/WINTER 2019

De inspiratie

Een decennium in de late 19 eeuw bracht een groep artistiek talent samen gekend als The Aesthetic Movement. Gefascineerd door handwerk en veeleisend voor elk detail in ontwerp en architectuur, beïnvloedden ze collectief de wereld om hen heen in de viering en waardering van decoratieve schoonheid.

inspiratie

Het product

Het is dit moment in de tijd dat deze keer de inspiratie was voor de collectie bedrukte, geweven en effen stoffen en schilderachtige paneel- en behangpapieren. De herfst-winter collectie 2019 brengt een geheel nieuwe en raadselachtige visie op gedrukte bloemen, kunstzinnige, dynamische geometrieën en hints van oosterse aquarelkleurige, inktzwarte wassingen en ingewikkelde borduursels.

product

Het kleurenpalet

In een broeierig, sfeervol palet van middernacht en violet, sepia, damastpruim en cacao tot zachter groenblauw, zilver en neutraal met rijke, resonerende noties van contrast, ontdek je een veelzijdige collectie die zowel eigentijds als verleidelijk tijdloos is.

kleurenpalet

SCENES AND MURALS WALLPAPER

Van sublieme serene bloemen en texturen tot sfeervolle artistieke panorama's: de nieuwe collectie muurbekleding bestaat uit panorama’s en muurschilderingen en bieden een verscheidenheid aan buitengewone oplossingen voor uw muren.

scenes murals

Artistiek en creativiteit zijn de kenmerken van de Designers Guild-collecties. In het buitengewone boek SCENES AND MURALS WALLPAPER met decoratieve schilderachtige achtergronden en wandkunstpanelen vindt u een breed scala aan ontwerpen die uw muren volledig op de voorgrond zullen zetten. Van slimme, op maat gemaakte geometrische ontwerpen tot elegante schilderachtige aquarels over ingewikkelde zeer gedetailleerde bloemstudies en boeiende landschapsscènes, wat je ook kiest, je zal met je muren een echt een statement maken.

Het boek bevat enkele van onze favoriete bestsellers en 13 nieuwe ontwerpen van Designers Guild. Deze prachtige collectie bevat ook een selectie van de andere merken - Christian Lacroix, The Royal Collection en John Derian.
Of uw smaak nu modern is of neigt naar klassiek, u zal zeker het perfecte ontwerp vinden.

scenes murals

DE KUNST VAN GEOMETRIE

Geometrische prints en patronen zijn een stijlkenmerk van Designers Guild. De variant van dit seizoen heeft een ongelooflijk textuur en een vloeiende en artistieke kwaliteit. De grafisch ontworpen stof Geo Moderne heeft een moderne, schilderachtige stijl. Het is het perfecte ontwerp als u een motief in een kamer wilt introduceren, maar het toch subtiel wilt houden met een gedempt palet. Dit eigentijdse ontwerp is digitaal gedrukt op een linnendoek en kan perfect toegepast worden voor stoffering, gordijnen, kussens en zonwering. Voeg textuur en een andere dimensie toe met onze fluwelen stoffen Fitzrovia en Portland. Maak de look af met de nieuwe bijpassende accessoires voor het seizoen.

moodboard

kunst geometrie

PRESENTATIE COLLECTIE BIJ ALINEE

Enkele sfeerbeelden van bij de voorstelling van de nieuwe collectie bij Alinee, de Belgische vertegenwoordiging van Designers Guild. De nieuwste herfst winter collectie ligt weldra in de tende winkels.

presentatie collectie alinee