Aflevering 6: De make-over van Ben

foto Jonah Samyn voor vtwonen
Aflevering 6: De make-over van Ben Geschreven op 06 december 2017 in op stap met tende

Vrijgezel Ben (38) ruilt zijn kleine, maar gezellige penthouse in voor een ruime coole loft. Ben weet perfect hoe zijn loft er moet uitzien, maar heeft moeite met het uitvoeren van de inrichting.

 

Deze alleenstaande boekhouder wil graag donkere muren, veel planten en natuurlijke materialen, zoals hout en leer. Het geheel moet ook warmte uitstralen om de kilte in de loft tegen te gaan. Een stijlvolle mancave dus! En een ware uitdaging voor Ozanne en Guillemine.

 

Nu hij de teugels uit handen moet geven, breekt hem het angstzweet uit. Hij moet uit zijn comfortzone stappen en Ozanne en Guillemine de volledige vrijheid geven om zijn nieuwe loft in te richten. Ook voor de zussen wordt het een harde noot om te kraken. Het is allesbehalve een sinecure om de enorme, open loft vorm te geven. Hoe richten ze zo’n gigantische oppervlakte in tot een gezellige woonplek?

 

Ozanne en Guillemine kozen in overleg met de tende designers van de showroom in Aalst voor:

 

  • Rolgordijnen in de keuken. Ze maken het licht zachter, net zoals kaarsen 's avonds. Ze blijven bijzonder compact wanneer men ze optrekt.

 

Meer info over de raamdecoratie uit deze aflevering contacteer uw dichtstbijzijnde tende designer.

 

Herbekijk het resultaat van deze make-over hier.