Onze aanpak

Onze aanpak

Kiezen voor tende is zeker zijn van persoonlijk en deskundig advies. Van vakkundig maatwerk en plaatsing. Van en door een tende-adviseur die gespecialiseerd bezig is met zijn ambacht.

Uw raamdecoratie toevertrouwen aan een tende-adviseur is kiezen voor zekerheid. Wij laten niets aan het toeval over. Niet in de realisatie van uw decoratieproject en evenmin in de communicatie met u.

  • Peter De Roo, tende by De Roo
    Peter De Roo, tende by De Roo

Onze troeven

1. U hebt steeds onze volledige aandacht
Wij nemen ruim de tijd om inzicht te verwerven in uw decoratiewensen omdat we enkel dan u gepast kunnen adviseren. Daarom geven we er de voorkeur aan om u te ontmoeten na afspraak. Zo bent u zeker dat er de nodige tijd is om ongestoord met u in gesprek te gaan.

2. Wij adviseren, u beslist
Wij inspireren u. Met als startpunt uw decoratiewensen. Daar voegen we onze creativiteit, ervaring en vakkennis aan toe. Zo bouwen we samen een stylingconcept op dat een antwoord is op uw vragen.

3. Eindeloos combineren in onze showroom
In onze showroom nemen we rustig de tijd om de passende invulling te geven aan uw stylingconcept. Wij geven u advies, u kiest uit onze diverse collecties de stoffen die best aansluiten bij uw persoonlijke leefwereld en smaak.

4. Nauwkeurige en transparante offertes
Na een eerste gesprek ontvangt u een richtinggevend budget. Na keuze van de stoffen en de opmeting zorgen wij voor en volledige en gedetailleerde offerte.

5. Passend technisch advies
Vanuit onze ruime expertise geven wij gepast technisch advies. Complexe of erg grote ramen? Een speciale vorm? Wij bekijken het in detail en zorgen voor de juiste oplossing. Wij meten steeds nauwkeurig op zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

6. Vakkundig maatwerk in eigen atelier
Wij maken alles zelf en op maat. Onze naaisters besteden de nodige tijd en zorg aan uw materialen. Onze ambachtskunst in maatwerk is uw garantie voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat.

7. Wij plaatsen steeds zelf
Onze ervaren en vakkundige plaatsers komen steeds zelf bij u installeren. Daarvoor nemen ze de nodige tijd. Met aandacht voor perfectie.

8. Afspraak is afspraak
Wij adviseren, informeren en begeleiden u van a tot z. Doen wat we zeggen. Wij communiceren steeds pro-actief met u, telkens wanneer nodig . Zo kan u steeds op beide oren slapen.
  

Wij communiceren

1. Wij bevestigen steeds onze afspraak

2. Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte

3. Wij bevestigen u de bestelling van de door u gekozen materialen.

4. Wij informeren u over de start van uw maatwerk

5. Wij maken een afspraak voor de plaatsing

6. Wij willen graag uw mening kennen