Aflevering 4: De make-over van Marta

foto Jonah Samyn voor vtwonen
Aflevering 4: De make-over van Marta Geschreven op 27 januari 2018 in op stap met tende

Marta (35) is een prettig gestoorde spring-in-‘t-veld met Poolse roots, die met beide voeten in het leven staat. Ze combineert een job als creative director in een reclamebureau met freelance werk als fotografe en foodblogster. Ze  woont  met haar zoontje Fer (2) in een huurappartement.  In haar zoektocht naar een huis kwam ze een karaktervolle, honderd jaar oude stadswoning in Sint-Niklaas tegen.

 

De aankoop schept niet alleen grote verwachtingen maar brengt ook heel wat kopzorgen met zich mee. Het huis dient grondig verbouwd maar dat schiet nauwelijks op.  Voor vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine is het een ware uitdaging: Marta’s ‘droomhuis’ blijkt immers een verlaten handelspand. Ze moeten originele oplossingen bedenken om de koude, kale winkelruimte om te toveren in een warme, gezellige woonplek.

 

De tende designers van de showroom Oudenaarde toveren samen met Ozanne en Guilemine het pand om tot een fijne woonplek. Men koos voor:

 

  • Overgordijnen en panelen in linnen voor de keuken. Zo krijgen de ruimtes persoonlijkheid en karakter. Ook de privacy is gewaarborgd.

 

Meer info over de raamdecoratie uit deze aflevering contacteer uw dichtstbijzijnde tende designer.

 

Herbekijk het resultaat van deze make-over hier.