tende XXL rolgordijn

tende XXL rolgordijn

Het tende® XXL rolgordijn is een exclusief en Belgisch product, dat aangewend wordt in zowel particuliere woningen als bedrijven. Het is verkrijgbaar tot 6 meter breed en 3 meter hoog (of omgekeerd). Of indien nodig nog breder dankzij een speciale steun die het mogelijk maakt meerdere rolgordijnen naast elkaar te hangen.

  • tende XXL - Puur genieten
    tende XXL - Puur genieten

tende® XXL in het breed & lang

Door zijn majestueuze afmetingen is het tende® XXL rolgordijn ideaal voor moderne woningen met grote raampartijen of net voor klassieke herenhuizen met statige plafonds en bijhorende hoge vensters.

Het grote rolgordijn geeft het interieur een strakke designlook, waarbij koude- of warmtebruggen worden vermeden.De doeken van tende® zijn naar keuze transparant, afsluitend of verduisterend, bestaan in verschillende kleuren en zijn zonwerend, isolerend, brandvertragend én afwasbaar.

Elk tende® XXL rolgordijn is verkrijgbaar met kettingbediening of gemotoriseerd. De gespecialiseerde medewerkers van tende® staan garant voor origineel kleuradvies, vakkundige opmeting en een precieze plaatsing.

Meer weten: maak een afspraak