Aflevering 8: De make-over van Ivo en Valerie

foto Jonah Samyn voor vtwonen
Aflevering 8: De make-over van Ivo en Valerie Geschreven op 17 februari 2018 in op stap met tende

Ivo (52) en Valerie (51) verhuisden naar een huis dat dichter bij de school en de hobby’s van hun vijf kinderen lag. Maar de heimwee naar hun oude huis bleef en stiekem wilden ze allemaal terug naar het huis waar ze ooit hun hart verloren. Nu is het zo ver: ze gaan terug!

 

Toen de huurders uit hun oude huis trokken en dat opnieuw leeg kwam te staan, sloeg de twijfel toe. Uiteindelijk hakt het gezin unaniem de knoop door om hun hart te volgen en terug te keren naar het huis van hun dromen.

 

Met vijf oudere kinderen in huis kan Sieg tijdens de verhuis wel op een paar helpende handen rekenen. Vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine komen dankzij Ivo en Valerie voor een fikse uitdaging te staan. Hoewel ze al dertig jaar goed overeenkomen, blijken hun smaken erg ver uiteen te liggen, met als enige raakpunt hun liefde voor de natuur. Het resultaat van hun jarenlange meningsverschillen is een stijlloos compromis in de interieurinrichting. Na dertig jaar wordt het nu echt wel tijd dat het droomhuis van Ivo en Valerie eindelijk hun enige echte thuis wordt.

 

Ozanne en Guillemine kozen samen met de tende designers van de showroom in Zoersel voor:

 

  • Houten lamellen in de woonkamer. Daardoor wordt het licht zachter. Het handige kantelsysteem laat toe om te spellen met de in- en uitkijk.

 

Meer info over de raamdecoratie uit deze aflevering contacteer uw dichtstbijzijnde tende designer.

 

 

Het resultaat van deze make-over kan je hier herbekijken.